![]() |
Ders Çalışma +16
Ders çalışacağım +16
Babacım ben bu aksam arkadaşımda kalacağım. Yarın önemli bir Sınavımız var. Birlikte çalışacağız. --Yemezler kızım hadi ….. —Nasıl yani? —Sen böyle bir sınav aksamının mahsulüsün! bize sökmez!!! --Anne bu aksam arkadaşımdayım ben, ders çalisacaz!!! --Niye? tek çalışamıyor musun sen? --Ama anneee!!!! ---Aması maması yok!!! Vakti zamanında biz de az ders çalışmadık. Simdi düştüğüm duruma bak. Seni, kimle çalıştığımı bile hatırlamıyorum!!! --Anne, biz bu gece Aylalarda ders çalisacaz! Meral, Aysun, Seda da gelecek!! --Tabi Osman, Ahmet, Mehmet, Hüseyin de gelir. Topluca çalisirsiniz!! --Ne ilgisi var anne ya? Çok önemli bi sinavimiz var yarin!! --Grup olarak çalisip, pratik yapacaksiniz yani... Babana söylemeden git odana zibar.!! Aksam aksam günaha sokma insanı!!!! --Abiii biz bu aksam Aylinlerde ders çalisacaz. Bizim sinifta var ya hani, sarisin olan!! --Çok ilginç Aylin le bugün biz de Tolgalarin evde çalisacaz. Tesadüfün de böylesi!!! --!!!!!!!!!!!!!!!? ---Almayim ayagimin altina kiz defooll!!! Anne ders çalismaya gidiyorum ben. Arkadasimdayim bu aksam!! --Tamam canim. Dikkatli(!) çalış, --Anne bu aksam Selin lerdeyiz.. Ders çaliscaz. Tamam mi? ---tamam canikom. Haplarini almayi unutma!!! ---Baba bu aksam evde yokum. Arkadasla ders çalisacaz!! ---Ah be güzel kizim bulamadin kendine zengin bi partner. O çulsuzla ders mi çalisilir!!! --Baba ben bu aksam ders çalismak için arkadasimdayim. Okey ? --Okey de okeyi unutma. Temiz bir çalışma olsun. Basımıza is açma!! --Ya baba saçmalama Hikmet e gidiyorum ben.. --Ne Hikmet i lan Erkek erkeğe ders mi çalışılırmış. Kırarım bacaklarını! |
--Ne Hikmet i lan Erkek erkeğe ders mi
çalışılırmış. Kırarım bacaklarını! Babana söylemeden git odana zibar.!! Eline sağlık Ergenekon sabah sabah çok güldürdün teşekkürler. |
--Ne Hikmet i lan Erkek erkeğe ders mi
çalışılırmış. Kırarım bacaklarını! Eline sağlık Ergenekon. |
Babacım ben bu aksam arkadaşımda kalacağım. Yarın önemli bir
Sınavımız var. Birlikte çalışacağız. --Yemezler kızım hadi ….. —Nasıl yani? —Sen böyle bir sınav aksamının mahsulüsün! bize sökmez!!! tşklr eline saglık |
ehehe çok güzell.tşkler
|
:))))) saol yaa çok iiydi
|