|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 130, akdağ, arşiv, madeni, serisi, trt, türkülerimiz, yozgat |
TRT Arşiv Serisi 130 / İl İl Türkülerimiz - Yozgat Akdağ Madeni |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
TRT Arşiv Serisi 130 / İl İl Türkülerimiz - Yozgat Akdağ MadeniTRT Arşiv Serisi 130 / İl İl Türkülerimiz - Yozgat Akdağ Madeni Albümdeki Eserler 1 Çamlığın Başında Tüter Bir Tütün ( Nida Tüfekçi )2 Dersini Almış da Ediyor Ezber ( Gülşen Kutlu ) 3 Hastane Önünde İncir Ağacı ( Emel Taşçıoğlu )4 Babına da Deli Gönül Babına ( U H ) ( Nida Tüfekçi )5 Eğdim Kavak Dalını ( Ümit Bekizağa )6 Çattılar Ocak Daşını ( Azize Gürses )7 Haydin Gidek Engine ( Koro )8 Ağ Keçi Gelmiş Oğlağın İster ( Özgür Eren )9 Eşme Eştim Sabahtan ( Zeynep Cihan )10 Dolambaç Dolambaç Yolun Olayım ( Coşkun Gök )11 Dersini Almış da Ediyor Ezber ( Nida Tüfetçi ) 12 Defimin Delikleri ( Koro )13 Kuşburnuyu Budarlar ( Semra Bağcı )14 Yandan Oyna Yandan Oyna ( Elvan Sevim )15 Yıldız Akşamdan Doğarsın ( Semra Bağcı )16 Gız Saçların Saçların ( Ali Haydar Gül )17 Gine Gördüm Elif Gızın Yüzünü ( Ali Rıza Gündoğdu )18 İlenger Attım Bağa ( Dilek Karadağ )19 Ekin Ektim Çöllere - Çıt Çıt Çedene ( Gülşen Kutlu )20 Daş Dönmüyo Dönmüyo ( Emine Koç )21 Dar Köprüden Geçerken ( Ali Demirhan )22 Arpa Buğday Daneler ( Zeynep Cihan ) Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201215,00 TL |
|
|
|