![]() |
TRT Arşiv Serisi 130 / İl İl Türkülerimiz - Yozgat Akdağ Madeni
TRT Arşiv Serisi 130 / İl İl Türkülerimiz - Yozgat Akdağ Madeni
Albümdeki Eserler 1. Çamlığın Başında Tüter Bir Tütün ( Nida Tüfekçi ) 2. Dersini Almış da Ediyor Ezber ( Gülşen Kutlu ) 3. Hastane Önünde İncir Ağacı ( Emel Taşçıoğlu ) 4. Babına da Deli Gönül Babına ( U.H. ) ( Nida Tüfekçi ) 5. Eğdim Kavak Dalını ( Ümit Bekizağa ) 6. Çattılar Ocak Daşını ( Azize Gürses ) 7. Haydin Gidek Engine ( Koro ) 8. Ağ Keçi Gelmiş Oğlağın İster ( Özgür Eren ) 9. Eşme Eştim Sabahtan ( Zeynep Cihan ) 10. Dolambaç Dolambaç Yolun Olayım ( Coşkun Gök ) 11. Dersini Almış da Ediyor Ezber ( Nida Tüfetçi ) 12. Defimin Delikleri ( Koro ) 13. Kuşburnuyu Budarlar ( Semra Bağcı ) 14. Yandan Oyna Yandan Oyna ( Elvan Sevim ) 15. Yıldız Akşamdan Doğarsın ( Semra Bağcı ) 16. Gız Saçların Saçların ( Ali Haydar Gül ) 17. Gine Gördüm Elif Gızın Yüzünü ( Ali Rıza Gündoğdu ) 18. İlenger Attım Bağa ( Dilek Karadağ ) 19. Ekin Ektim Çöllere - Çıt Çıt Çedene ( Gülşen Kutlu ) 20. Daş Dönmüyo Dönmüyo ( Emine Koç ) 21. Dar Köprüden Geçerken ( Ali Demirhan ) 22. Arpa Buğday Daneler ( Zeynep Cihan ) Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12.09.2012 15,00 TL |