![]() |
Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey) Vücuduna Kavuşmak İçin 6 Adım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey) Vücuduna Kavuşmak İçin 6 AdımKıvanç Tatlıtuğ (Kuzey) Vücuduna Kavuşmak İçin 6 Adım Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey) Vücuduna Kavuşmak İçin 6 Adım Kuzey Vücudu İçin 6 Adım Kıvanç Tatlıtuğ ve Kuzey Vücudu Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey) Vücuduna Kavuşmak İçin 6 Adım Kıvanç Tatlıtuğ Kıvanç Tatlıtuğ herkesin çok konuştuğu kaslı vücuda sahip olabilmek için 6 aydır sıkı bir şekilde çalışıyor ![]() ![]() 1- 6 ay önce spor salonuna kaydolup düzenli spor yapmaya başladı ![]() ![]() 2- Türkiye kickboks şampiyonu Ara Karanfil'den 4 ay boyunca günde 2 saat boks eğitimi aldı ![]() ![]() 3-Beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç'ın hazırladığı diyet listesiyle zayıfladı ![]() ![]() ![]() ![]() 4-Kas yapmak için de Amerikalı Tony-Karen Hill çiftiyle iç organları dahil vücudunun tamamını çalıştıran bir spor eğitiminden geçti ![]() ![]() ![]() 5-Mineral ve vitamin takviyesi aldı ![]() 6-Gece hayatına ara verdi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey) Vücuduna Kavuşmak İçin 6 Adım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey) Vücuduna Kavuşmak İçin 6 AdımBen de isterim bende ama nerde |
![]() |
![]() |
|