![]() |
Kırmızı Lahana Ve Nektarin Salatası Salatalar & Mezeler & Soslar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Lahana Ve Nektarin Salatası Salatalar & Mezeler & SoslarKırmızı lahana ve nektarin salatası Kırmızı lahana ve nektarin salatası Salatalar & Mezeler & Soslar Hazırlama süresi 40 dakika 10 kişilik 122 kalori Malzemeler: 1 kg ![]() 10 adet ardıç tohumu 2-3 karanfil 125 ml ![]() 60 ml ![]() 1 çubuk tarçın 50 ml ![]() 120 gr ![]() 450 gr ![]() 30 ml ![]() 40 ml ![]() 20 ml ![]() 6 dal nane tuz karabiber Hazırlanışı: Lahananın dış yapraklarını temizleyip dörde bölün, ortasındaki sert kısmı çıkartın ![]() ![]() Doğradığınız lahanayı 2 tatlı kaşığı tuz ile 5 dakika ovuşturun, 30 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() Ardıç ve karanfili hafifçe ezin ![]() ![]() Lahanayı bir kaseye alın ve sıcak sosu üzerine dökün, soğumaya bırakın ![]() Nektarinleri soyun, çekirdeğini çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() Partiye 30 dakika kala lahanayı tekrar 5 dakika ovuşturun ![]() ![]() Lahana ve nektarini servis kasesine alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|