|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beşamel, hazırlanışı, malzemesi, sebze, soslu, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Beşamel Soslu Sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamel Soslu Sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiBeşamel soslu sebze Beşamel soslu sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 500 gram ufak patates 600 gram havuç 250 gram yeşil kuşkonmaz 150 gram sultani bezelye 10 gram taze zencefil 1/2 demet taze soğanın yeşil uçları 40 gram margarin 1 yemek kaşığı köri 30 gram un 250 ml ![]() 250 ml ![]() 1 yemek kaşığı limon suyu tuz karabiber Beşamel sos Mutfakların ana soslarından olan beşamel; un, süt ve yağ ile hazırlanır ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı: Patatesleri soyun ve uzunlamasına dörde bölün ![]() ![]() ![]() Kuşkonmazın 1/3 lük alt kısmını soyun ve 4 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margarini eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sebzeleri tuz, karabiber ve limon suyu ile tatlandırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|