|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bezelyeli, enginar, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiBezelyeli enginar Bezelyeli enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 25 dakika 4 kişilik 160 kalori Malzemeler: 200 gr ![]() 1/2 demet dereotu 4 adet dondurulmuş enginar 2 adet doğranmış soğan 20 ml ![]() 1/2 limon un tuz şeker Hazırlanışı: Zeytinyağını tencereye koyun, ısınınca doğranmış soğanları ekleyip kavurun ![]() ![]() Dereotunu ince kıyın, limonun suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dereotu serpiştirerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|