Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelyeli, enginar, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri

Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Bezelyeli enginar
Bezelyeli enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 25 dakika
4 kişilik
160 kalori Malzemeler:

200 gr dondurulmuş bezelye
1/2 demet dereotu
4 adet dondurulmuş enginar
2 adet doğranmış soğan
20 ml zeytinyağı
1/2 limon
un
tuz
şeker

Hazırlanışı:
Zeytinyağını tencereye koyun, ısınınca doğranmış soğanları ekleyip kavurun Şeker ve bezelyeleri ilave edin
Dereotunu ince kıyın, limonun suyunu sıkın Unu 200 ml suda eritin, enginarları içine koyun ve elinizle ovalayın Unlu su ve tuz ile tencereye ilave edin Enginar ve bezelyeler yumuşayana kadar pişirin Servis tabağına alıp soğumaya bırakın
Dereotu serpiştirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.