![]() |
İtalyan Usulü Karidesli Bezelye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Usulü Karidesli Bezelyeİtalyan usulü karidesli bezelye İtalyan usulü karidesli bezelye Hazırlama süresi 20 dk 4 kişilik Malzemeler: 1 adet büyük soğan 1 demet fesleğen 1 diş sarmısak 1 kutu doğranmış domates 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı nişasta 300 gram dondurulmuş bezelye 1 yemek kaşığı zeytinyağı 12 adet dondurulmuş karides 2 yemek kaşığı sıvıyağ tuz karabiber kekik Hazırlanışı: Soğanları kıyın ![]() ![]() ![]() Bezelye ve soğanı zeytinyağında 2 dk kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|