Dana Etli İç Bakla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dana Etli İç BaklaDana etli iç bakla Dana etli iç bakla Hazırlama süresi 95 dakika 4 kişilik Malzemeler:
Kasabınıza eti kemiklerinden ayırtıp kuşbaşı doğratın Bir tencerede 30gr yağı kızdırın, etleri tencereye koyup kızgın yağda kavurun Tuz, karabiber, bütün haldeki soğanı, et suyunu ve defne yapraklarını ilave edin Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 45dk pişirin![]() Havuçları ayıklayın, dilim dilim doğrayın, baklalarla birlikte etlere katın, 25dk pişirdikten sonra soğanı tencereden çıkartın![]() Püre tozunu baklalı etlerin üzerine serpiştirip karıştırın, bir taşım kaynatın Mantarları ayıklayın,kalan yağda pembeleştirin Maydanozları kıyın, mantarlarla birlikte tencereye ilave edin Tuz, karabiber muskat ile tatlandırın
|
|
|
|