Mantarlı Yengeç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı YengeçMantarlı yengeç Mantarlı yengeç Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik 62 2 kalori Malzemeler: 8 adet yengeç eti 200 gram mantar 1 yemek kaşığı zeytinyağı maydanoz tuz karabiber Hazırlanışı: Mantarları temizleyin Zeytinyağı koyduğunuz bir tavada mantarları 10 dakika sote edin![]() Hafif yağlanmış teflon bir tavada yengeçlerin bir yüzünü 3 dakika, diğer yüzünü 30 saniye olmak üzere pişirin Tuz ve karabiberle tatlandırın![]() Mantarları 4 servis tabağına bölüştürün Her birine ikişer yengeç eti koyun Kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın![]() Protein, demir ve B12 vitamini açısından zengin yengeç eti, çok az yağ içerir
|
|
|
|