Fırında Levrek - Fırında Levrek Nasıl Pişirilir? Fırında Levrek Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Levrek - Fırında Levrek Nasıl Pişirilir? Fırında Levrek Tarifi YapılışıFırında Levrek - Fırında Levrek Nasıl Pişirilir? Fırında Levrek Tarifi Yapılışı Fırında Levrek - Fırında Levrek Nasıl Pişirilir? Fırında Levrek Tarifi Yapılışı Patatesler balıklardan süzülen suyu emiyor ve buda balığın ızgara şeklinde pişmesini sağlıyor ![]() ![]() Malzemeler; 4 adet levrek 3 diş sarımak 3 yemek kaşığı zeytinyağ 4-5 adet göre patates kaşar peyniri Yapılışı; balıkları dövülmüş sarımsak ve zeytinyağı ile mümkünse dolabta 1 gece evvelden veya 3 saat marine edilir ![]() fırın 250 derece ısıtılır yağlı kağıt veya alümiyum kağıt serilir Patatesler halka kesilir ve tepsiye dizilir Balıklara yetecek kadar yani balıklar dizildiğinde altı boş kalmamalı![]() balıklar patateslerin üzerine dizilir garnitür veya baska sebze konulmuyor ki buğulama gibi olmasın Patatesler balıklardan süzülen suyu ve buharı emiyor![]() Dilerseniz servise yakın kaşar serpebilirsiniz ![]() Kaynak:haber7 com |
|
|
|