![]() |
Fırında Levrek - Fırında Levrek Nasıl Pişirilir? Fırında Levrek Tarifi Yapılışı
Fırında Levrek - Fırında Levrek Nasıl Pişirilir? Fırında Levrek Tarifi Yapılışı
Fırında Levrek - Fırında Levrek Nasıl Pişirilir? Fırında Levrek Tarifi Yapılışı Patatesler balıklardan süzülen suyu emiyor ve buda balığın ızgara şeklinde pişmesini sağlıyor. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler; 4 adet levrek 3 diş sarımak 3 yemek kaşığı zeytinyağ 4-5 adet göre patates kaşar peyniri Yapılışı; balıkları dövülmüş sarımsak ve zeytinyağı ile mümkünse dolabta 1 gece evvelden veya 3 saat marine edilir. fırın 250 derece ısıtılır.yağlı kağıt veya alümiyum kağıt serilir.Patatesler halka kesilir ve tepsiye dizilir.Balıklara yetecek kadar yani balıklar dizildiğinde altı boş kalmamalı. balıklar patateslerin üzerine dizilir.garnitür veya baska sebze konulmuyor ki buğulama gibi olmasın.Patatesler balıklardan süzülen suyu ve buharı emiyor. Dilerseniz servise yakın kaşar serpebilirsiniz. Kaynak:haber7.com |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.