![]() |
Fırında Kuzu Madalyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Kuzu MadalyonFırında kuzu madalyon Fırında kuzu madalyon Hazırlama süresi 40 dk 4 kişilik Malzemeler: 700 gram sırt eti 100 gram margarin 5 diş kıyılmış sarmısak 2 yemek kaşığı kremşanti 3-4 adet yumurta 120 gram çekilmiş bayat ekmek 1 tatlı kaşığı kekik 1/2 tatlı kaşığı kıyılmış biberiye 50 gram un sıvı yağ tuz karabiber Hazırlanışı: Etleri 8 parçaya kesin, hafifçe yağladığınız bir derin dondurucu torbasına koyup çok inceltmeden döğün ![]() ![]() Bir yemek kaşığı margarini tencerede eritin ![]() ![]() ![]() Bu arada kremşantiyi iyice çırpıp bir çatal yardımıyla yumurta ile karıştırın ![]() ![]() ![]() Sarmısaklı yağı bir tavaya süzün ve hafifçe kızdırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|