Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKeten tohumlu minik kabaklar Keten tohumlu minik kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 10 dakika 6 kişilik Malzemeler: 12 adet minik kabak 75 ml zeytinyağı1 demet taze sarmısak 1 demet taze fesleğen 15 gram keten tohumu Hazırlanışı: Kabakları yıkayın ve kurulayın ![]() Taze sarmısakları ayıklayın ve halka doğrayın ![]() Tavaya zeytinyağı koyun, ısınınca kabakları ekleyin ve çevirin Hafifçe yumuşamaya başlayınca, sarmısakları da ekleyip, 1- 2 dakika daha çevirip süzdürerek servis tabağına alın![]() Fesleğen yapraklarını ayıklayın ve kıyın Keten tohumu ve fesleğen yapraklarını üstüne serpip servis yapın
|
|
|
|