|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, irmikli, malzemesi, mantarlar, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
İrmikli Mantarlar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İrmikli Mantarlar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesiİrmikli mantarlar İrmikli mantarlar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 25 dakika 5 kişilik Malzemeler: 50 gram irmik 125 ml ![]() 125 ml ![]() 100 gram kremşanti 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 2 yemek kaşığı dereotu 2 yemek kaşığı taze kaşar peyniri 300 gram mantar 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1-2 adet taze soğan tuz karabiber Hazırlanışı: İrmiği yağsız olarak pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() İçine kremşanti ve yeşillikleri katın ![]() ![]() Mantarları yıkayın ve dörde bölün ![]() ![]() ![]() Kızarttığınız mantarları tuz, karabiber ve yenibahar ile tatlandırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|