|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, haşhaşlı, malzemesi, patates, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Haşhaşlı Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşhaşlı Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiHaşhaşlı patates Haşhaşlı patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 ssat 2 kişilik 420 kalori Malzemeler: 250 gram patates 60 gram un 1 adet yumurtanın sarısı 120 gram mantar 1 tatlı kaşığı sıvıyağ 1 demet roka 1 yemek kaşığı haşhaş 120 gram kremşanti 2 tatlı kaşığı limon suyu tuz karabiber muskat Hazırlanışı: Patatesleri yıkayıp kabuklarıyla beraber haşlayın ![]() ![]() Patateslere 50 gr ![]() ![]() ![]() ![]() Unlanmış tezgahta hamurdan parmak inceliğinde bir rulo yapın ve 3 cm ![]() ![]() ![]() Mantarları ayıklayın, dörder parçaya bölün ve kızgın sıvı yağda kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() Rokayı ayıklayıp yıkayın, suyunu süzün ![]() ![]() ![]() Sosu patatesli hamurlar ve mantarlarla servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|