|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hazırlanışı, kayın, malzemesi, mantarlı, patates, tarifi, yapılışı |
![]() |
Kayın Mantarlı Patates Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayın Mantarlı Patates Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKayın mantarlı patates çorbası Kayın mantarlı patates çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 350 gram kayın mantarı 600 gram patates 2 adet havuç 1 adet kereviz 2 adet soğan 4 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı margarin 5 litre tavuk suyu 1 adet defne yaprağı 2 adet pırasa 2 adet yumurta sarısı 50 ml ![]() 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz tuz karabiber Hazırlanışı: Patates, havuç, kereviz ve soğanları temizleyip soyun, küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Pırasaları kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta sarısı ve kremşantiyi çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|