|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hazırlanışı, köfteli, malzemesi, pancar, tarifi, yapılışı |
![]() |
Köfteli Pancar Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köfteli Pancar Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKöfteli pancar çorbası Köfteli pancar çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 50 dakika 4 kişilik Malzemeler: 200 gram kıyma 400 gram pancar 300 gram patates 2 adet soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 ![]() 1-2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı hardal 1/2 demet taze soğanın yeşil uçları tozşeker tuz karabiber Hazırlanışı: Pancar, soğan ve patatesleri soyun, küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() Hazırladığınız malzemeyi koyup, kavurun; 1 lt ![]() ![]() Karışımı püre haline getirdikten sonra tel süzgeçten geçirin ![]() ![]() Hardalı, kıyma ile yoğurun ![]() ![]() Fındık büyüklüğünde köfteler hazırlayın ![]() ![]() ![]() Delikli kepçe ile köfteleri çıkartıp sularını iyice süzün ve kalan sıvı yağda kızartın ![]() Çorbayı ısıtın, köftelerle birlikte tabaklara alın ![]() Üzerlerine kıyılmış taze soğan uçlarını serpip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|