|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, kiş, malzemesi, mantarlı, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Mantarlı Kiş Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Kiş Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiMantarlı kiş Mantarlı kiş Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 ![]() 4 kişilik Malzemeler: 500 gram mantar 250 gram un 120 gram tereyağı 150 gram krema 150 gram rendelenmiş kaşar 80 gram hindi pastırması 4 adet yumurta 2 adet soğan 30 ml ![]() 1/2 demet maydanoz tuz karabiber muskat Hazırlanışı: Un, tereyağı,1 yumurta ve tuzu çabuk hareketlerle yoğurup, pürüzsüz bir hamur elde edin ![]() ![]() Mantarları temizleyin ![]() ![]() ![]() Yağı tavada kızdırın, pastırmaları 5 dakika kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Maydanoz yapraklarını ince kıyın ![]() Kremayı, 3 yumurta, peynir, tuz, karabiber, muskat ve maydanozla karıştırıp mantarlara ekleyin ![]() Hamuru tekrar yoğurup unlu tezgahta ince açın ![]() ![]() ![]() ![]() Mantar karışımını hamurun üzerine yayın ![]() 200 C ısıtılmış fırının alttan birinci rafında 40-45 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|