Levrekli Papardelle |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Levrekli PapardelleLevrekli papardelle Levrekli papardelle Hazırlama süresi 25 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 paket makarna 400 gr levrek300 gr cherry domatesBirkaç sap nane yaprağı 45 ml beyaz şarap1-2 diş sarmısak 30 ml zeytinyağıtuz karabiber Hazırlanışı: Levrekleri soğuk suda yıkayın Balıkların kılçıklarını çıkarın ve ufak ufak doğrayın![]() Sarmısakları soyun, küçük küçük doğrayın Bir tavada kızdırdığınız zeytinyağında pembeleştirin![]() Doğradığınız levreklerle sarmısakları karıştırıp birkaç dakika zeytinyağında çevirin ![]() Beyaz şarap, tuz ve karabiber serptikten sonra makarna sosunu ateşten alın ![]() Makarnayı su dolu tencereye koyun İçine zeytinyağı ve tuz ekleyin Al dente usulü pişirin![]() Makarnayı süzdükten sonra servis tabağına alın Hazırladığınız balıklı sosu üzerine koyun Cherry domates ve nane yapraklarıyla süsleyin
|
|
|
|