|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
havuçpatates, hazırlanışı, malzemesi, rokalı, sebze, tarifi, tavası, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Rokalı Havuç-Patates Tavası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rokalı Havuç-Patates Tavası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiRokalı havuç-patates tavası Rokalı havuç-patates tavası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 600 gram küçük taze patates 350 gram bebek havuç 1 diş sarmısak 1 demet roka 60 gram gravyer peyniri 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 demet fesleğen 1 yemek kaşığı balzamik sirke tuz karabiber Hazırlanışı: Patetesi kabuklarıyla birlikte tuzlu suda 15 dakika haşlayın, soğuk sudan geçirip soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağı büyük bir yapıştırmayan tavada ısıtın, patatesleri esmerleşene kadar 6-8 dakika kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() Rokayı ilave edip harmanlayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|