|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
erik, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, tavası, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Erik Tavası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erik Tavası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiErik tavası Erik tavası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik 210 kalori Malzemeler: 750 gr ![]() 1 adet soğan 20 ml ![]() 10 ml ![]() 2 adet domates yenibahar 1 demet taze nane tuz karabiber Bu yemeği erik turşusu ile de hazırlayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı: Soğanı ayıklayıp jülyen kesin ![]() ![]() Tencereye yağı koyun ![]() ![]() ![]() Taze naneden birkaç yaprak süslemek için ayırıp kalanını şerit kesip tencereye ekleyin ![]() Tuz, pekmez ve baharatları ilave edin ![]() ![]() Kısık ateşte erikleri fazla yumuşatmadan yaklaşık 10 dakika kuvvetli ateşte pişirin ![]() Erikleri domatesli karışımın üzerine koyduktan sonra ılık veya sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|