Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanışı, kabak, malzemesi, paçası, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri

Kabak Paçası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Paçası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Kabak paçası
Kabak paçası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 30 dakika
5 kişilik
Malzemeler:

1 kilogram kabak
2 adet yumurta
6 diş sarmısak
1/2 demet dereotu
75 gram tereyağı
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Kabakların kabuklarını hafifçe kazıyarak temizleyin Daha sonra yıkayıp suyunu iyice süzdürün Suyu süzülen kabakları rendeleyin ve suyunu sıkın
Sarmısakları soyup havanda döğün Dereotunu ayıklayıp incecik kıyın Tereyağını eritin
Suyunu sıktığınız kabak, yumurtalar, sarmısak, yağ ve dereotunu bir kapta karıştırın Tuz ve karabiber ile tatlandırın Isıya dayanıklı bir fırın kabına koyun 200ø ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.