|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| hazırlanışı, kabak, malzemesi, paçası, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Kabak Paçası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabak Paçası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKabak paçası Kabak paçası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 5 kişilik Malzemeler: 1 kilogram kabak 2 adet yumurta 6 diş sarmısak 1/2 demet dereotu 75 gram tereyağı tuz karabiber Hazırlanışı: Kabakların kabuklarını hafifçe kazıyarak temizleyin Daha sonra yıkayıp suyunu iyice süzdürün Suyu süzülen kabakları rendeleyin ve suyunu sıkın![]() Sarmısakları soyup havanda döğün Dereotunu ayıklayıp incecik kıyın Tereyağını eritin![]() Suyunu sıktığınız kabak, yumurtalar, sarmısak, yağ ve dereotunu bir kapta karıştırın Tuz ve karabiber ile tatlandırın Isıya dayanıklı bir fırın kabına koyun 200ø ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin
|
|
|
|