|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| hazırlanışı, kereviz, malzemesi, pane, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Pane Kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pane Kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiPane kereviz Pane kereviz Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 800 gram kereviz 2 dilim limon 1/2 demet maydanoz 2 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi 30 gram rendelenmiş kaşar peyniri 50 gram galeta unu 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı kremşanti 8 yemek kaşığı sıvı yağ 150 gram yağlı yoğurt 1 yemek kaşığı kıyılmış yeşillik 1 diş sarmısak tuz karabiber Hazırlanışı: Kerevizi dilimleyin, dilimleri derin soyun 2 su bardağı suyu limon dilimleri ile geniş bir tencerede kaynatın Kereviz dilimleri ilave edip 2 dk pişirin Sudan çıkartıp süzülmeleri için kağıt havlu üzerine koyun![]() Maydanozlardan birkaç yaprak süslemek için ayırıp kalanın kıyın 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi, kaşar peyniri ve galeta unu ile karıştırın Yumurtayı kremşanti ile çırpın![]() Suları süzülmüş kereviz dilimlerini ilk önce çırptığınız yumurtaya, sonra galeta unlu karışıma bulayın Porsiyon porsiyon orta ateşte olmak üzere kızgın yağda her iki tarafını 4er dk kızartın![]() Yoğurdu 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi, kıyılmış yeşillik ve ezilmiş sarımsak ile karıştırın Dipi tuz, karabiber ve 1 tutam toz şeker ile tatlandırın![]() Pane kerevizleri limon dilimleri, maydanoz ve diple birlikte servis yapın
|
|
|
|