![]() |
Anladımki ; Hiç KimδE δEn Değil ''«3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anladımki ; Hiç KimδE δEn Değil ''«3çekiLmez bir adam oLdum yine ![]() ![]() ![]() uykusuz,aksi,naLet ![]() ![]() ![]() yine her sefer ki gibi halsizim sebep yok olmasıda imkaansız Bu yaptığım iş ayıp rezalet fakat elimde değil seni kısKanıyorum* beni affet ~ Hadi! Amansızlığını, zamansızlığını düşür içime, Ladesim ol, aklında kalayım ![]() (: ♥♥♥♥♥♥ [Seni tanımayan tek bir hücre bile yok vücudumda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tek kanatlı solgun düşlerim ![]() ![]() ![]() Yürüyorum / adımlarım dipsiz kuyulara atılan taş gibi ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() Bu yolun sonunda ![]() ![]() Sana kavuşmak ![]() ![]() Sana karışmak ![]() ![]() Sevdan başlangıcım olsun istiyorum ![]() ![]() Sonra ardından üç nokta ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~ Yaptığım en güzel şeylerden biriyken yazmak beceremez oldum bunu da saçma sapanım ![]() Kalemi her elime alışımda ismin dökülüyor kağıtlara delinin bellediği gibi bellemiş gidiyorum ![]() ![]() Sen Benim NeFeδim ~ KaLbimdeki Tek Kişiδin !~ ♥ anLadımki ; hiç kimδe δen değiL ''«3 Чaδakδın δen baИa ~♥ ~ kaLbimin iLerisine gitme ''kayboLursun `` ` sen ilacımsın susuz yuttuğum ![]() bir türlü gitmeyen ne yapsamda boğazımda # ` giderken topLadım yine kaLbimin kırık parçaLarını ![]() ![]() Sırf ayağına batmasın diye ~ ~ Basit bi aşk değil benimki-bizimki ![]() Birleştirdik kalplerimizi ![]() ` seni cok özLüyorum bu gece ben bu geceLerden de yoruLdum ~ ~ Herşey Bıraktığın gibi ~ Ben hariç ~ ` oLmadı sensiz ` # İdam et bu ayrılığı ![]() ![]() Bütün derdim kelimelerle benim ! ~ Ellerini bırakmak zor geldi ![]() ![]() ~ Korkmuyorum artık senden gecee ! ~ Hayal kurmak bedava Demiştin ![]() ![]() Hayallerim var şimdi ~ ´ |
![]() |
![]() |
|