![]() |
Anladımki ; Hiç KimδE δEn Değil ''«3
çekiLmez bir adam oLdum yine ...
uykusuz,aksi,naLet... yine her sefer ki gibi halsizim sebep yok olmasıda imkaansız Bu yaptığım iş ayıp rezalet fakat elimde değil seni kısKanıyorum* beni affet ~ Hadi! Amansızlığını, zamansızlığını düşür içime, Ladesim ol, aklında kalayım. (: ♥♥♥♥♥♥ [Seni tanımayan tek bir hücre bile yok vücudumda... ... En acı ölüm umutsuzluktur.. - Tek kanatlı solgun düşlerim... Yürüyorum / adımlarım dipsiz kuyulara atılan taş gibi.. Biliyorum.. Bu yolun sonunda.. Sana kavuşmak.. Sana karışmak.. Sevdan başlangıcım olsun istiyorum.. Sonra ardından üç nokta (...) koymak.. ~ Yaptığım en güzel şeylerden biriyken yazmak beceremez oldum bunu da saçma sapanım. Kalemi her elime alışımda ismin dökülüyor kağıtlara delinin bellediği gibi bellemiş gidiyorum.. Sen Benim NeFeδim ~ KaLbimdeki Tek Kişiδin !~ ♥ anLadımki ; hiç kimδe δen değiL ''«3 Чaδakδın δen baИa ~♥ ~ kaLbimin iLerisine gitme ''kayboLursun `` ` sen ilacımsın susuz yuttuğum . bir türlü gitmeyen ne yapsamda boğazımda # ` giderken topLadım yine kaLbimin kırık parçaLarını .. Sırf ayağına batmasın diye ~ ~ Basit bi aşk değil benimki-bizimki. Birleştirdik kalplerimizi . ` seni cok özLüyorum bu gece ben bu geceLerden de yoruLdum ~ ~ Herşey Bıraktığın gibi ~ Ben hariç ~ ` oLmadı sensiz ` # İdam et bu ayrılığı.. Bütün derdim kelimelerle benim ! ~ Ellerini bırakmak zor geldi .. ~ Korkmuyorum artık senden gecee ! ~ Hayal kurmak bedava Demiştin .. Hayallerim var şimdi ~ ´ |