Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artırırıznasıl, evde, hızlı, kas, koşulur, refleks, yapılır

Nasıl Hızlı Koşulur? Nasıl Refleks Artırırız?Nasıl Evde Kas Yapılır?

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nasıl Hızlı Koşulur? Nasıl Refleks Artırırız?Nasıl Evde Kas Yapılır?

NASIL HIZLI KOŞULUR?

Hızlı koşmak için ayak ve ciğereler onemliAçık havada koşarken hareketler yap, bir bakıma bu hareketler vucudu önce iyi sonra aşırı derecede yoracak hareketler olsunGece yatmadan önce 4-5 kere nefes al bırak sadece kendini düşün başka hiç bir şeyi düşünme4-5 kere nefen alıp verdikten sonra nefes al ve bırakma tutabildiğin kadar tut ve bırak bunu da 2-3 kere yap hem ruhen hem de fiziken kendini çok iyi hissedeceksinDüzenli koş daha hızlı
olursunİstiyosan ayağına taş veya su şişesiyle dolaş veya koş sonra çıkar rahat koşarsın bide basket oynarsan ayağınla taşla zıplaman gelişir

NASIL REFLEKS ARTIRIRSINIZ?

Aslınsa refleks hakkında fazla bişey yazmıyo bu yüzden ben bullduklarımı sizinle paylaşcam elinize tenmis topu alın ve sektirin arkadaşınız size yumruk atsın ama ilk önce şu aşamaları gecmelısınızız
1-ilk sadece top sektirin ve sağ sola kaçın
2-arkadaşınız size top sektirirken yumuruk atsın ( yavaşça) sizde kaçın
3-siz top sektirirken arkadaşınız top atsın
alışınca reflexsiniz artar

Nasıl evde kas geliştirilir?

1-Çapraz mekik alıştırara alıştıra
2-normal mekik
3-şınav
4-taş kaldırın
Sonuncu az oldu biliyorum sizde bişey yazarsanız diye düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com