![]() |
Erik Reçeli Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erik Reçeli TarifleriErik Reçeli Malzemeler:
Erikler yıkanır, yarım ay biçiminde doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 45 ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Reçel, piştikten sonra tarçın ve karanfil içinden çıkarılır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erik Reçeli Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erik Reçeli TarifleriMürdüm Eriği Reçeli Malzemeler:
1 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynayan reçelden biraz alınarak kıvamı kontrol edilir ![]() ![]() Not:Oktay Usta Tarifi |
![]() |
![]() |
|