![]() |
Hünkar Beğendi Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkar Beğendi TarifleriHünkar Beğendi Beşamel Sos Malzemesi: 4 kişilik
Patlıcanları alimünyum folyoya sarıp ocağın üzerinde közleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etin Hazırlanması: Etleri tavaya koyun ve suyunu çekene kadar az sıvıyağ ile pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hünkar Beğendi Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkar Beğendi TarifleriHünkar Beğendi Malzemeler:
İlk olarak kuzu etini sıvıyağda kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Oktay Usta Tarifi ![]() |
![]() |
![]() |
|