![]() |
Çin Usulü Susamlı Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usulü Susamlı BalıkÇin Usulü Susamlı Balık Malzemeler
Balık filetolarını düz bir tahtaya alın 5-7 cm ince dilimlere kesin bırakın ![]() Zencefil ve taze soğanı bir kaseye koyun ve suyu ilave edin ![]() ![]() Şeriyi,tuzu,şekeri bir kaseye koyarakkarıştırın ![]() kasesine ilave edin ![]() ![]() Hazırladığınız balı filetolarını kasedeki şeri karışımına ilave edin ![]() sağlayın ![]() Yumurta akını nişasta ile karıştırın ![]() ![]() Evella nişasta karışımına her iki tarafını da iyicene batırın,sonra susamlara bulayın ![]() tek olmak üzere yerleştirin ![]() Kızartacağınız tavaya yeterli yağ koyun ![]() ![]() ![]() Yağı yavaş yavaş kızdırıp balıkları nar gibi kızartıp servise sunun |
![]() |
![]() |
|