![]() |
Maydanozlu Kabak Fırın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maydanozlu Kabak FırınMaydanozlu Kabak Fırın =MALZEMELER= 5 küçük kabak (yaklaşık 750 g) 2 demet maydanoz (doğranmış) 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık 1 diş sarımsak 1/4 tatlı kaşığı tuz bir tutam karabiber (taze çekilmiş) 1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı 30 g (yaklaşık 1/2 su bardağı) Parmesan (ya da kaşar) peyniri rendesi =HAZIRLANIŞI= Önce fırınınızı 160 °C'a ısıtın ![]() ![]() ![]() Kabakları saplı uçlarını kestikten sonra, her kabağı boylamasına 2'ye kesin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|