Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
adıyaman, karıştırmalı, pilavı

Karıştırmalı Adıyaman Pilavı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karıştırmalı Adıyaman Pilavı



KARIŞTIRMALI ADIYAMAN PİLAVI
Malzemeler :

1,5 kg Bulgur
500 gr Terayağı
2 kg Doğranmış Et ( Kavurma Et )
100 gr Salça
100 gr Pul Biber
50 gr Baharat
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı :

Et kavrulur , bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür , biber ve baharat üzerine 1,5 litre su ile ilave edilir Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.