ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   Karıştırmalı Adıyaman Pilavı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=711462)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 02:20 AM

Karıştırmalı Adıyaman Pilavı
 
KARIŞTIRMALI ADIYAMAN PİLAVI
Malzemeler :

1,5 kg Bulgur
500 gr Terayağı
2 kg Doğranmış Et ( Kavurma Et )
100 gr Salça
100 gr Pul Biber
50 gr Baharat
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı :

Et kavrulur , bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür , biber ve baharat üzerine 1,5 litre su ile ilave edilir. Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.