Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bal, kabağı, reçeli

Bal Kabağı Reçeli

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bal Kabağı Reçeli



Bal Kabağı Reçeli Tarifi

Malzemeler
1 tatlı kaşığı tarçın
2 paket vanilya
1 su bardağı iri dövülmüş ceviz
2 su bardağı şeker
500 gr bal kabağı
1 çay bardağı hindistan cevizi
Bir salkım üzüm

Yapılışı
Bal kabağını rendenin iri gözünle rendeleyin Bir buçuk bardak su ile kaynatın Kabaklar pişince içine şekeri, bir salkım sıkılmış üzüm suyunu ilave edin Şekerle kaynasın Kısık ateşe alın ve 15-20 dakika pişirin İçine vanilya, tarçın ve ceviz ilave edin 5-8-dakika daha kaynatın Ateşten indirin Biraz daha hindistan cevizi ve vanilya ekleyip karıştırın Kuru kavanozlara yerleştirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.