![]() |
Üç Renkli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üç Renkli PilavÜç Renkli Pilav MALZEMELER 2 su bardagi pirinç 3 su bardagi tavuk suyu 3 yemek kasigi tereyagi Yarim su bardagi bezelye Yarim su bardagi misir 1 domates YAPILIŞ TARİFİ Pirinci temizleyip yikadiktan sonra süzün ![]() kasigi tereyagi bulunan tencereye bosaltin ![]() pirinci on dakika kavurun ![]() ![]() serptikten sonra tencerenin kapagini örtün ![]() tutun ![]() ![]() Pirincin suyunu çekene kadar pisirin ![]() ![]() kasigi tereyag ilave ederek pisirin ![]() üçe bölün ![]() ![]() ![]() Ikinci parçaya pismis domatesi, üçüncüye ise konserve misiri karistirin ![]() Hepsini kek kalibina bastirarak doldurun ![]() ![]() Dilerseniz kiyilmis dereotuyla da süsleyebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|