Lor Peynirli Ve Salamlı Kokotlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lor Peynirli Ve Salamlı KokotlarLor Peynirli ve Salamlı Kokotlar tarifi için Malzemeler :
yemeğinin hazırlanışı: </STRONG>Fırını 200 C ısıtın ![]() Bir tencerede ayçiçek yağını ısıtın soğanları ekleyip yumuşayıncaya kadar kızartın ![]() Mantarları ekleyip 1- 2 dak devamlı karıştırarak pişirmeye devam edin Tencereyi ateşten alıp soğumaya bırakın![]() Peyniri süzgeçten geçirip, bir kasede çırpılmış yuymurtaları peyrnire azar azar ekleyerek yedirin ![]() Salam, soğan ve mantan peynir karışımına ekleyin Hint cevizini tuzu ve biberi katın![]() Isıya dayanıklı 4 küçük kabın içine fırçayla tereyağını sürün Karışımı eşit alarak bu kaplara boşaltın![]() Kapları firına sürüp 20-25 dakika kabarıp kahverengileşinceye kadar pişirin, Maydanozla süsleyip servis yapın ![]() ALTERNATİF: Salamın yerine karides, mantarm yerine de mısır kullanabilirsiniz |
|
|
|