![]() |
Suflaki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SuflakiMalzemeler: 500 gr tavuk eti (göğüs) 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı mercanköşk 1 soğan 8 - 16 adet kokteyl domates Hazırlanışı: Tavuk etini 2-3 cm'lik parçalar halinde doğrayın ![]() Zeytinyağını, limon suyu ve mercanköşkle karıştırın ![]() Tavuk parçacıklarını 30 dakika kadar bu karışımın içinde bekletin ![]() Soğanı soyup dilimleyin ![]() ![]() Şişlere sırayla et, soğan ve domatesleri dizip tuzlayın ![]() Bir tavada 2 - 3 çorba kaşığı sıvı yağda 7 dakika kadar kızartın ![]() |
![]() |
![]() |
|