Kaliforniya Usulü Karışık İzgara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaliforniya Usulü Karışık İzgaraMalzemeler : 1300 gr kemikleri ve derisi alınmış tavuk göğsü 2 diş sarımsak 100 gr kayısı nektarı 100 gr balsamik sirke 100 gr zeytinyağı 350 gr kırmızı soğan (Küçük doğranmış) 1300 gr kayısı (Kesilmiş ve çekirdekleri çıkarılmış) Karabiber Tuz [size="3">[b][color="]Izgara yapmadan 12 saat önceden tavukları sarımsak , tuz ve biber ile terbiye edin ve ızgara yapana kadar buzdolabında bekletin [/size]Kayısı nektarını, kayısıyı, siraaai bir küçük kabın içinde biraz yağ ile karıştırın ve kayısıları bu karışımın içinde bekletin ![]() Bu karışıma tuz ve karabiber ekleyin ![]() Izgara iyice ısındıktan sonra tavukları, soğanları ve kayısıları ayrı ayrı ızgarada pişirin ve hepsini sıcak olarak servis yapın
|
|
|
|