![]() |
Kaliforniya Usulü Karışık İzgara
Malzemeler :
. 1300 gr. kemikleri ve derisi alınmış tavuk göğsü . 2 diş sarımsak . 100 gr. kayısı nektarı . 100 gr. balsamik sirke . 100 gr. zeytinyağı . 350 gr. kırmızı soğan (Küçük doğranmış) . 1300 gr. kayısı (Kesilmiş ve çekirdekleri çıkarılmış) . Karabiber . Tuz [size="3">[b][color="]Izgara yapmadan 12 saat önceden tavukları sarımsak , tuz ve biber ile terbiye edin ve ızgara yapana kadar buzdolabında bekletin.[/size] Kayısı nektarını, kayısıyı, siraaai bir küçük kabın içinde biraz yağ ile karıştırın ve kayısıları bu karışımın içinde bekletin. Bu karışıma tuz ve karabiber ekleyin. Izgara iyice ısındıktan sonra tavukları, soğanları ve kayısıları ayrı ayrı ızgarada pişirin ve hepsini sıcak olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.