Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çıtır, kanat

Çıtır Kanat

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çıtır Kanat



çıtır kanat
250 gram kanat
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı kimyon
yeterli miktarda tuz
1 su bardağı ayçiçek yağı

kanatları salça ve kimyonla iyice ovalarız biraz su ilave edip yine ovalarız
yağı tavada ısıtırız , yağımız ısındığı zaman içine kanatları atarız birtarafı kızardığı zaman diğer tarafını çeviririz iyice kızardığı zaman kanatlarımız yenmeye hazırdır yanına isteğe göre salata hazırlanabiliriyice ovalamazsak kanatlar çıtır olmaz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.