Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baharatlı, izgarada, tavuk

İzgarada Baharatlı Tavuk

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İzgarada Baharatlı Tavuk




2 kişilik Gerekli malzeme:
500 gr göğüs eti
1 küçük kuru
1 50 gr
2 diş
1 çay kaşığı kişniş tohumu
Yarım çay kaşığı kimyon
1'er çay kaşığı nane, karabiber, kekik,
1 çay kaşığı kırmızı pul ,
tuz
Yarım demet maydanoz

Göğüs etinin derisini alın Yıkayıp kurulayın Soğanı rendeleyip sarımsağı ezin
Yoğurtla beraber bir kaseye Kişniş tohumlarını tavada kısık ateşte 1 dakika kadar kavurup ezerek yoğurda ekleyin Baharatlara ilave edip iyice karıştırın
Tavuğu geniş bir kaseye alın Baharatlı karışımını üzerine döküp marine olması için 1 saat beklemeye bırakın Izgarayı ısıtın Tavuk parçalarını marinattan alıp yaklaşık 25 dakika iki taraflı olarak kızartın Maydanoz yapraklarıyla süsleyip sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.