Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırında, kanadı, patatesli, tarifi, tavuk

Fırında Patatesli Tavuk Kanadı Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Patatesli Tavuk Kanadı Tarifi





Malzemeler
  • Yarım kg tavuk kanadı
    8 adet orta boy patates
    1 çay bardağı sıvıyağ
    1 çorba kaşığı toz kırmızıbiber
    Tuz, karabiber, pulbiber

Fırında Patatesli Tavuk Kanadı Yapılışı

Tavuk kanatlarını ocakta tütsüledikten sonra yıkayıp süzün Patatesleri soyup elma dilimi şeklinde doğrayın Geniş bir kaba alıp üzerine sıvıyağ gezdirin Tuz, toz kırmızıbiber, karabiber ve pulbiber serpip iyice karıştırın Patatesleri süzerek kaptan alın ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin Tavuk kanatlarını kapta kalan baharatlı karışıma bulayın Tavukları da tepsiye alın Önceden ısıtılmış 180 derece fırında tavuklar kızarana kadar pişirip servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.