![]() |
Köfteli Kabak Hazırlama Süresi: 20 Pişirme Süresi: 35 Kişi Sayısı: 6 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köfteli Kabak Hazırlama Süresi: 20 Pişirme Süresi: 35 Kişi Sayısı: 6Köfteli Kabak Hazırlama Süresi: 20 Pişirme Süresi: 35 Kişi Sayısı: 6 Malzemesi: 200 gr ![]() Tarifi: • Kabakların kabuğunu kazıyın ![]() • Her birini üçe bölüp içlerini hafifçe oyun ![]() • Kaynayan suda 5 dakika haşlayın ![]() • Köfte için; kıymaya çok az karabiber ve tuz serpip yoğurun ![]() • Küçük köfteler yapıp kabakların içine koyun ![]() • Köfteleri, ağız kısımları yukarı gelecek şekilde tencereye dizin ![]() • Üzerine 1 bardak su ilave edip 25 dakika pişirin ![]() • Yoğurtla servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|