![]() |
Güveçte Mantarlı Kusbaşı Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Mantarlı Kusbaşı EtGüveçte Mantarlı Kusbaşı Et =MALZEMELER = 1 ![]() 5 adet Yagsiz dana "bacon" 60 gram Tereyagi 20 tane Arpacik sogani 6 dis Sarmisak ezilmis 1 adet Kirmizi büyük biber 350 ml ![]() 300 gram Küçük mantar ==HAZIRLANIŞI= Bacon`i tavada kitir hale gelene kadar kizartin ![]() alarak dinlendirin ![]() biberleri soganlar pembelesinceye kadar çevirip, ardindan tavadan alin ![]() çorba kasigi yagi tencereye koyun; etlerin her tarafi kizarip suyunu çekene kadar pisirin ![]() ekleyin - tencerenin agzi kapali olarak 45 dakika pisirin ![]() karisimini ekleyin 30 dakika daha pisirin ![]() mantarlar ile 1-2 damla tabasco`yu da ilave edip kisik ateste tutun ![]() Baconlarla birlikte servis yapiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|