Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güveçte, kusbaşı, mantarlı

Güveçte Mantarlı Kusbaşı Et

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Mantarlı Kusbaşı Et




Güveçte Mantarlı Kusbaşı Et

=MALZEMELER =

15 kilogram Kusbasi et

5 adet Yagsiz dana "bacon"

60 gram Tereyagi

20 tane Arpacik sogani

6 dis Sarmisak ezilmis

1 adet Kirmizi büyük biber

350 ml Et suyu

300 gram Küçük mantar

==HAZIRLANIŞI=

Bacon`i tavada kitir hale gelene kadar kizartin Mutfak havlusunun üzerine

alarak dinlendirin 2 çorba kasigi yagda sogan, sarmisak ve kirmizi

biberleri soganlar pembelesinceye kadar çevirip, ardindan tavadan alin 2

çorba kasigi yagi tencereye koyun; etlerin her tarafi kizarip suyunu çekene

kadar pisirin Sonra kurutulmus domatesleri ve et suyunu

ekleyin - tencerenin agzi kapali olarak 45 dakika pisirin Ardindan sogan

karisimini ekleyin 30 dakika daha pisirin Servisten 15 dakika önce küçük

mantarlar ile 1-2 damla tabasco`yu da ilave edip kisik ateste tutun

Baconlarla birlikte servis yapiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.