![]() |
Güzeldi Değil Mi... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Güzeldi Değil Mi...seninle , hafifçe çiseleyen bir yağmur altında yaptık ilk dansımızı ![]() dans ![]() ![]() sarılmak sana doyasıya ![]() ne kadarda heyecanlanmıştım ![]() anlamıştın değilmi? usulca bana bakan gözlerin gülümsedi ![]() hoşuna gitti tabii ![]() sevildiğini hissetmek güzeldi değilmi? uzun uzun yürümüştük yollarda bakmadan sağa sola kaybolduk aralarda ![]() kaybolduk diye ne gülmüştük ![]() baktık gözlerimize birbirimizi bulduk gözlerimizde ![]() istanbul ![]() ![]() sen bizi kaybet ne olur ![]() ![]() güzeldi değilmi ? al al olmuştu yanaklarım sen bana baktıkça daha da kızardım ![]() yoruldun dedin de anlatamadım ben hiç yorulmazdım ki ![]() ellerin elimdeydi sımsıkı, gözlerine baktım gizlice, sevgini okudum sessizce, sonra sana güllümsedim ![]() utanmıştım ben sevdiğim ![]() yanaklarım ondan kızarmıştı güzeldi değilmi? bir an geldik yürüyemedik ![]() ileri baktık gidemedik, geriye de dönemedik ![]() o an nedense istanbulu sevemedik ![]() kaybetmedi bizi gizlemedi sevgimizi inadına çıkardı ortaya gizimizi ![]() tükendik ![]() ![]() yıllar sonra yine karşımda bana bakıyor gözlerin ![]() yine al al yanaklarım yine ben utangacım ![]() ellerimi tuttuğun anda seninle, istanbul'da kaybolacağım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|