![]() |
Güzeldi Değil Mi...
seninle ,
hafifçe çiseleyen bir yağmur altında yaptık ilk dansımızı. dans.. sarılmak sana doyasıya. ne kadarda heyecanlanmıştım. anlamıştın değilmi? usulca bana bakan gözlerin gülümsedi . hoşuna gitti tabii. sevildiğini hissetmek güzeldi değilmi? uzun uzun yürümüştük yollarda bakmadan sağa sola kaybolduk aralarda. kaybolduk diye ne gülmüştük. baktık gözlerimize birbirimizi bulduk gözlerimizde. istanbul.. sen bizi kaybet ne olur.. güzeldi değilmi ? al al olmuştu yanaklarım sen bana baktıkça daha da kızardım. yoruldun dedin de anlatamadım ben hiç yorulmazdım ki. ellerin elimdeydi sımsıkı, gözlerine baktım gizlice, sevgini okudum sessizce, sonra sana güllümsedim. utanmıştım ben sevdiğim. yanaklarım ondan kızarmıştı güzeldi değilmi? bir an geldik yürüyemedik. ileri baktık gidemedik, geriye de dönemedik. o an nedense istanbulu sevemedik. kaybetmedi bizi gizlemedi sevgimizi inadına çıkardı ortaya gizimizi. tükendik.. yıllar sonra yine karşımda bana bakıyor gözlerin. yine al al yanaklarım yine ben utangacım. ellerimi tuttuğun anda seninle, istanbul'da kaybolacağım... |