![]() |
Çeşitli Ve Değişik Elbasan Tava Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşitli Ve Değişik Elbasan Tava TarifleriElbasan tava nasıl yapılır Çeşitli ve Değişik Elbasan Tava Tarifleri Sebzeli Elbasan Tava Malzemeler 300 gr dana eti 300 gr bezelye 2 patates 2 domates 1 soğan 2 sivri biber 200 gr margarin 1 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 100 gr kaşarpeyniri (rendelenmiş) Tuz, karabiber Elbasan Tava Yapılışı Etleri küçük küçük doğrayıp, beş dakika margarin ile kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değişik Bir Tarif Daha Malzemeler 2 soğan 750 gr kemiksiz kuzu eti (irice doğranmış) 6 tane karabiber 4 su bardağı su 6 su bardağı süzme yoğurt 1 çay bardağı un 1 vumurta Tuz Elbasan Tava Hazırlanışı Soğanı irice doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached Images |
![]() |
![]() |
|