*Kar Beyaz* |
|
|
#1 |
|
su perisi
|
*Kar Beyaz*Malzemeler:4 yumurta,1tepeli su bardağı un,1su bardağı şeker,yarım paket k tozu,on yaprak kadar ıspanak![]() kreması:4 su bardağı süt,6 yemek kaşığı un,6 yemek kaşığı şeker,2yemek k hindistan cevizi,100gr margarin veya tereyağı,1 paket vanilya![]() Yapılışı:yumurta ,şeker ve ıspanak robotun bıçaklı ucuyla iyice çırpılır daha sonra mikserle köpürene kadar tekrar çırpılır içine unu ve k tozu katılır biraz daha karıştırılıp yağlanmış tepsiye dökülür önceden ısıtılmış fırına konur ve 10 dakika kadar pişirilir![]() yağ ve vanilya hariç,krema malzemeleri pişirilir,ocaktan alınınca içine yağ ve vanilya katılır iyice çırpılır soğuyunca pandispanyanın içine sürülür üzeri krem şanti ile süslenir![]() Not:ben pandispanyayı küçük ve dikdörtgen dört tane aliminyum kaplara bölerek bir seferde pişirdim çıkarıncaher birisini ortadan ikiye böldüm ,böylece 8tane parça elde ettim bu 8 parçadan da iki tane baton pasta elde ettim siz büyük bir tepside pişirip,uzunlamasına dört parçaya bölerek aynı şekli verebilirsiniz
|
|
Cevap : *Kar Beyaz* |
|
|
#2 |
|
Aragorn561
|
Cevap : *Kar Beyaz*çok güzele benziyo(karnım acıktı)
Cevap : *Kar Beyaz* |
|
|
#4 |
|
|
Cevap : *Kar Beyaz*okadr güselkii vlla harika gözüküo tadıda mükemmlrdr |
|
|
|