![]() |
Annelerimizden neler öğrendik!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Annelerimizden neler öğrendik!!!!İYi yapılmış bir işi taktir etmeyi ![]() -Bana bakın ,çıkın birbirinizi dışarda gebertin,evi daha yeni temizledimm ![]() ![]() ![]() DuAların gücünü ::::: --Yat kalk dua et ki, baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamana karşı yarışmayı :::: ---O oyuncaklarını topla ,yoksa bir tekme koydumu karşı sahilden toplarsın onları ![]() ![]() ![]() ![]() Mantıklı düşünmeyi::::: --Ben öyle diyorsam ,öyledir ![]() ![]() ![]() ![]() İleri görüşlü olmayı::::: ---Çıkmadan önce temiz bir çamaşır giy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın traji komik yanlarını::::: --Sen daha gülmeye devam et,birazdan ben seni tam güldürücemmm ![]() ![]() ![]() Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu:::: Kapa çeneni ve çorbanı içç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dayanıklı olmayı::::: --O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yokkk ![]() ![]() ![]() Hava tahmini raporu yapmayı:::: --Şu dağınıklığa bak ![]() ![]() ![]() ![]() Abartmayı:::::: --Sana 500 bin defa dedim;kirli ayakkabılarla içeri girme diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Davranış psikolojisini::::::: ![]() ---Babana çekeceğine birazda bana çeksen ne olurdu kii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabırlı olmayı:::::::::::: ----Baban eve gelsin,sen görürsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızı alacağımızı::::::: ---Eve vardığımızda ben sana ne yapacağımı biliyorumm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyalog kurmayı::::::: ---Sana bir şey sorduğumda cevap ver!!!! --Ne söyleyeyim anne ??? ---Sus konuşmaa!!! Tıp bilgilerini::::::: --Gözlerini şaşı yaparken, bir gün öyle kalıcan görecen gününü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olgun olmayı:::::: ---Bu tabağın hepsini bitirmezsen büyüyemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() Genetik bilgileri:::: --Sende o lanet olası babana çektin !!! Bilgeliği::::: ---Benim yaşıma gelde anlarsın o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() Veeee Adaletii::: Bir gün seninde çocukların olacak inşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlarrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları annelerimizden öğrendik!!!!!!! DostÇa KalıN:56:58 alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
geç bunları
|
![]() Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!- OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI öğrendik: "Dinleme bakalim anne sözü dinlemee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - KISKANMAYI öğrendik: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
detay
|
![]() Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!ehehe çok hoş ya valla çogunu duydum annemden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tiryaki5759
|
![]() Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!Anne hakkı yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!güsel bi yazıydı ![]() ![]() tşkrlr :)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!Bilgeliği::::: ---Benim yaşıma gelde anlarsın o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() Veeee Adaletii::: Bir gün seninde çocukların olacak inşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlarrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben annemden bunları öğrendim emeğe sağlık çok güzel olmuş |
![]() |
![]() |
|