![]() |
Annelerimizden neler öğrendik!!!!
İYi yapılmış bir işi taktir etmeyi.)
-Bana bakın ,çıkın birbirinizi dışarda gebertin,evi daha yeni temizledimm... DuAların gücünü ::::: --Yat kalk dua et ki, baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi..... Zamana karşı yarışmayı :::: ---O oyuncaklarını topla ,yoksa bir tekme koydumu karşı sahilden toplarsın onları.... Mantıklı düşünmeyi::::: --Ben öyle diyorsam ,öyledir.... İleri görüşlü olmayı::::: ---Çıkmadan önce temiz bir çamaşır giy.Yolda Allah korusun başına bir iş gelir,kirli çamaşırlarla etrafa rezil olursun..... Hayatın traji komik yanlarını::::: --Sen daha gülmeye devam et,birazdan ben seni tam güldürücemmm... Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu:::: Kapa çeneni ve çorbanı içç..... Dayanıklı olmayı::::: --O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yokkk... Hava tahmini raporu yapmayı:::: --Şu dağınıklığa bak.Yabancı biri görse odanın tam ortasından kasırga geçmiş sanır... Abartmayı:::::: --Sana 500 bin defa dedim;kirli ayakkabılarla içeri girme diye..... Davranış psikolojisini:::::::. ---Babana çekeceğine birazda bana çeksen ne olurdu kii..... Sabırlı olmayı:::::::::::: ----Baban eve gelsin,sen görürsün...... Hakkımızı alacağımızı::::::: ---Eve vardığımızda ben sana ne yapacağımı biliyorumm...... Diyalog kurmayı::::::: ---Sana bir şey sorduğumda cevap ver!!!! --Ne söyleyeyim anne ??? ---Sus konuşmaa!!! Tıp bilgilerini::::::: --Gözlerini şaşı yaparken, bir gün öyle kalıcan görecen gününü..... Olgun olmayı:::::: ---Bu tabağın hepsini bitirmezsen büyüyemezsin.... Genetik bilgileri:::: --Sende o lanet olası babana çektin !!! Bilgeliği::::: ---Benim yaşıma gelde anlarsın o zaman.... Veeee Adaletii::: Bir gün seninde çocukların olacak inşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlarrr...... Bunları annelerimizden öğrendik!!!!!!! DostÇa KalıN:56:58 alıntı... |
Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!
- OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI öğrendik: "Dinleme bakalim anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşücek kenara cekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"
- KISKANMAYI öğrendik: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun... ?!?!? |
ehehe çok hoş ya valla çogunu duydum annemden
|
Anne hakkı yoktur...Çünkü Hakkı erkek ismidir..:) Paylaşımın için teşekkürler..
|
güsel bi yazıydı..
tşkrlr :) |
http://www.forumsinsi.com/forum/komedi/20302-annelerimizden-neler-ogrendik/
tşkler ama konu tekkrarı.. |
Bilgeliği:::::
---Benim yaşıma gelde anlarsın o zaman.... Veeee Adaletii::: Bir gün seninde çocukların olacak inşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlarrr...... ben annemden bunları öğrendim emeğe sağlık çok güzel olmuş |